ХАЙГЕР

Град: Пловдив

Адрес: Пловдив, бул. Руски 141

Работно време:
Понеделник - Петък: 08:00-17:00

Телефон: 032626489

Email: heiger@mbox.contact.bg

URL: www.heiger.net

Категории: Зоо магазини, Магазини

Описание

ХАЙГЕР е създадена с желанието да задоволи интересите и на най-претенциозните и взискателни собственици на домашни любимци, да ги мотивира да търсят най-доброто за техните приятели и да ги научи, че качеството дарява живот, дълголетие и възможност за прекрасна, дълготрайна и изпълнена с любов връзка между човека и животните.

С оглед на тази АМБИЦИОЗНА ЦЕЛ ХАЙГЕР внася директно от Германия храни за домашни любимци с водещата марка „VITAKRAFT”. Световноизвестният немски концерн стъпва стабилно на българския пазар под неизменното си мото: „Да ги храним с любов”, с първокласно качество, гаранция за здраве и превъзходна кондиция на всички кучета, котки, птички, костенурки, гризачи и още много други животински видове.

Следва сключване на договор с най-успешната чешка фирма “VAFO PRAHA” s. r. o. за производство на висококачествени сухи основни храни за кучета и котки, чиито цени са изключително добре балансирани, а качеството на самата храна е превъзходно, поради модерната технология на производство и естествените изходни суровини – прясно пилешко месо. Производството изцяло изключва наличието на соя и соев шрот. На свой ред произведените премиум клас храни за кучета и котки, при лабораторните изследвания показват резултати от храненето, съперничещи на резултатите на абсолютни лидери в бранша, произвеждащи храни за кучета и котки. Производството е базирано на последните научни достижения и включва храни за котки с предвидени опции за уринарен контрол, контрол при отделяне на погълнатите косми, храни за котки с храносмилателни и алергични проблеми, включително и за животни, нуждаещи се от намаляване на телесното тегло. Вариациите в храните за кучета са предимно според едрината на породите, работното натоварване, възрастта и чувствителността на храносмилателната система. Гамата е старателно прецизирана, а отличното качество е съчетано с вкус, на който нито едно куче не може да устои. Днес “VAFO PRAHA” s. r. o. е известен със супер премиум клас храни BRIT CARE , които са синоним на изключително качество, което българските собственици на четириноги приятели добре познават и ценят. Храната е произведена изцяло от хипоалергенни, лесно смилаеми съставки, такива като агнешко месо, сьомга, ориз и картофи.

Внимателният избор на съставните елементи гарантира изключителните качества на храната и предпазва организма от алергенни реакции и хранителни неразположения. Формулата BRIT CARE

съдържа функционални компоненти, които поддържат имунитета, подобряват здравословното състояние на организма и спомагат за отпадането на риска от сериозни заболявания.

Междувременно ХАЙГЕР става представител на френската фирма SOPRAL s.a. произвеждаща марката FLATAZOR-PRO NUTRION – никакъв компромис със здравето на вашият любимец! Храни за котки с висока хранителна стойност на базата на птиче месо и рибата, които регулират pH стойностите на урината и същевременно се грижат за здравето и апетита на домашния любимец.С разнообразието на храните за кучета са застъпени видове за всяка възраст и проблем, но все пак животното трябва да приема храна, съобразена с неговото физиологично състояние. Това е от изключително значение за по - нататъшното му развитие. Нашата най-добра храна поддържа чудесното състояние на кучето Ви благодарение на рецептите, възбуждащи апетита и спомагащи доброто храносмилане.

И най-после, но не на последно място идва Gimpet – Германия – „КОТЕШКИЯТ СПЕЦИАЛИСТ”. Това е третото направление на търговската дейност на ХАЙГЕР и включва отново ексклузивна за България дистрибуция на водещата немска фирма H. von Gimborn GmbH. Тук са застъпени световно известните продукти с марката “GIMPET”, чиято огромна популярност се дължи на изключителното качество и най-вече на ненадминатите вкусови качества на произвежданите от фирма H. von Gimborn сухи и консервирани храни, витаминозни хранителни добавки и тоалетни за котки, които по своята акцептантност са безспорен лидер в производството на продукти за котки. Подарете на Вашата котка радост, здраве и невероятен вкус с продуктите на „Гимпет”!

ХАЙГЕР и до днес не е изневерила на мотото, с което започва дейността си „ Да ги храним с любов” и ще дарява неизменно своите клиенти с удоволствието от избора на най-доброто качество от световните пазари.


Да Не

Подобни обекти в близост

АЕРО КЛИМА ИНЖЕНЕРИНГ

Пловдив, Пловдив, ул. Никола Козлев 5, ет....

0888780004; 032264970

Категории: Магазини ...

Т ЕНД С ЕООД / T AND C EOOD

Пловдив, ул. Капитан Райчо 73Б

032/636790; 032

Категории: Магазини ...

ФИЛИКОН / PHILICON

Пловдив, бул. Коматевско шосе 35

032953172; 032951990;

Категории: Магазини ...

АПЕКС СЕРВИЗ

Пловдив, бул. Васил Априлов 183

032/601235

Категории: Магазини ...

СИМИД 1000

СИМИД 1000. Магазини, Хранителни стоки

Пловдив, ул. Кукленско шосе № 3

032/670601; 032

Категории: Магазини ...

БАГИРА

Пловдив, бул. Брезовско шосе 170, Зеленчукова...

032953631

Категории: Други ...

АЛЦЕГ / ALCEG

АЛЦЕГ / ALCEG. Електроника, Ел.материали, Магазини

Пловдив, жк Тракия бл. 171, партер 3

032681675

Категории: Магазини ...

INDUSTRIAL FRIGO DOORS

Пловдив, ул. Нестор Абаджиев 57

032635278; 0888905540

Категории: Други ...

MEBEL PLUS

Пловдив, бул. Източен 47

032620040; 032620050;

Категории: Магазини ...

Новини

Близо 14 000 деца напуснали училище минала година

28.04.2015 13:16Източник: Dariknews.bg

13 800 деца са напуснали общообразователните школа през учебната 2013/2014 година. От тях 11 800 са напусналите ученици в основното образование, ...

Пиян водач преобърна ТИР с жито на Е-79 край Сандански

28.04.2015 12:02Източник: Dariknews.bg

ТИР, превозващ жито за Гърция, се преобърна на главен път Е-79 край Сандански. 53-годишният водач на автомобила с пазарджишка регистрация е ...